Liesbeth Lievens uit Geel is een toegewijde ziekenhuis- en sociaal verpleegkundige die u met de beste zorgen omringt.

 

Ze is verantwoordelijke van een thuisverplegingsteam, dat 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 voor u klaar staat. Het is heel belangrijk voor haar dat er een vertrouwensband ontstaat tussen patiënt en verpleegkundige.

 

Daarom zorgt ze er ook voor dat dezelfde verpleegkundige zo veel mogelijk dezelfde patiënten verpleegt en verzorgt. U weet zo wie u op welk uur kunt verwachten en de verpleging kan perfect aangepast worden aan uw noden.

Liesbeth Lievens voert diverse activiteiten voor u uit, van hulp bij het invullen van allerlei (aanvraag)formulieren en hygiënische verzorging tot het klaarzetten en toedienen van medicatie, inspuitingen, wondverzorging, palliatieve zorg en andere handelingen op doktersvoorschrift.

 

Verpleegkundige Liesbeth Lievens werkt samen met verschillende specialisten en beschikt daardoor over diverse specialiteiten:

  • CAPD
  • opvolging van diabetici in nauw contact met diabetescentra
  • Inzwachtelen bij lymfedrainage en oedeem

 

Onze regio: Geel, Westerlo, Tongerlo, Laakdal, Vorst, Heultje, Oosterlo, Zammel, Zoerle-Parwijs, Bergom, Varendonk, …

Ze werk daarnaast samen met firma’s voor gespecialiseerde zorg, zoals infusen, pijntherapie, sondevoeding, EPO-inspuitingen, hepariniseren van poortkatheters…

U kunt verpleegkundige Liesbeth Lievens steeds inschakelen in de regio rond Geel-Zuid zoals in Stelen, Oosterlo, Zammel, Varendonk, Westerlo-centrum, Tongerlo, Zoerle-Parwijs en Bergom.

Verpleegkundige Liesbeth Lievens werkt samen met alle ziekenfondsen, zodat een volledige tussenkomst gegarandeerd is en haar zorg voor u volledig kosteloos is.

Vertrouw op Thuisverpleging Liesbeth Lievens voor zorg en verpleging op maat.